تبلیغات بنری

Hamshahri Online – Maryam Sarkhosh: “اگر به دنبال درمان افسردگی و استرس با گیاه جادویی هستید ، در مورد شماره یک نظر دهید.”

شما ممکن است بارها این جمله را در فضای مجازی دیده باشید ، متنی برای تبلیغات و فروش قارچ های جادویی که به شما نمی گوید حاوی روانگردان است و تأثیرات مضر بر شما خواهد داشت.

مطالعات نشان می دهد که آمار مصرف سحر و جادو (قارچ های جادویی) در بسیاری از کشورها در گروه های سنی جوان طی چند سال گذشته ضرب شده است و این نشانگر رشد فزاینده ای از داروهای گیاهی است.

براساس این مطالعه ، درصد جوانانی که از داروهای گیاهی از جمله قارچ جادویی استفاده می کردند ، در سال 2 ، 2 ٪ در سال 2 و 2 درصد در سال 2 به 2 ٪ رسیده است که این یک رکورد بالا است.

یکی از دلایل این است که بسیاری از مردم فکر می کنند که این دارو به دلیل منشأ گیاه بی خطر است و صرفاً یک تجربه دلپذیر است. تبلیغات همچنین فروش خود را در برخی از کشورهای اروپایی ، استرالیا و کانادا افزایش داده است ، مانند عدم خطر مصرف کم این قارچ یا استناد به استفاده از این گیاه در معالجه PTSD و بیماری های روانی در برخی از کشورهای اروپایی ، استرالیا و کانادا بشر

اما کارشناسان هشدار می دهند که خرید و مصرف این قارچ بدون تجویز و مشاوره پزشکان می تواند به عنوان یک قارچ سمی عمل کند و حتی زندگی شما را به خطر بیندازد.

نکته ای که رامین رادفر ، دبیر علمی هفدهمین کنگره اعتیاد و تحصیلات تحصیلی ایالات متحده ، همچنین تأیید می کند ، به همشهری می گوید: “با وجود استفاده درمانی ، در صورت خودسرانه خطرات جدی خواهد داشت.”

وی با تأکید بر نیاز به آگاهی از تأثیرات استفاده از قارچ های جادویی ، وی بر اهمیت این گیاه و خسارت های آن که در زیر می خوانید تأکید کرد.

چالش

رادفار در مورد ویژگی های قارچ های جادویی اظهار داشت: طی دهه های گذشته ، قارچ های سحر و جادو یا سیلوسیبین به دلیل خاصیت روانکاوی و تأثیر آن بر درک و آگاهی انسان بسیار بحث برانگیز بوده اند. اما تحقیقات علمی نشان داده است که این ماده می تواند به عنوان ابزاری بالقوه در درمان برخی از اختلالات روانپزشکی ، از جمله اختلالاتی مانند افسردگی مقاوم و اضطراب ناشی از بیماری های غیرقابل تحمل استفاده شود.

البته ، این قارچ جادویی نیز در دهه های گذشته مورد استفاده قرار گرفته است و در توضیح بیشتر توضیح می دهد: استفاده سنتی از این قارچ به جوامع بومی مرکزی و آمریکای جنوبی باز می گردد. در دهه 1980 ، تحقیقات مدرن در مورد این قارچ ها آغاز شد و موجی از علاقه به روان درمانی آغاز شد. اما در دهه های بعد ، قوانین سختگیرانه و نگرانی در مورد سوءاستفاده از تحقیقات محدود شده است.

البته مطالعات اعتیاد به یک چالش جدی در توجه جدید به قارچ های جادویی اشاره می کند ، و می گوید: با وجود تحقیقات امیدوار کننده در مورد استفاده از سیلوسیبین در افسردگی ، اضطراب و حتی اختلال سوء مصرف الکل ، ما همچنین با استفاده بیشتر روبرو هستیم که می تواند منجر به وابستگی شود بشر رفتار در همین راستا ، دستورالعمل های دقیق ، آموزش عمومی و مقررات کارآمد باید برای استفاده از قارچ های جادویی در همان مسیر و کاهش آسیب های اجتماعی استفاده شود.

نیاز به افزایش آگاهی از مردم و پزشکان

او معتقد است که باید اطلاعات گسترده تری در مورد قارچ های جادویی و سایر روانکاوی وجود داشته باشد. زیرا اکنون بسیاری از افراد ممکن است به دلایلی مانند کنجکاوی یا تبلیغات اینترنتی این ماده را به طور خودسرانه مصرف کنند که می تواند خطرات جدی داشته باشد. اگر پزشکان و متخصصان بهداشت اطلاعات بیشتری در مورد مکانیسم کار ، عوارض بالقوه و همچنین کاربردهای درمانی سیلوسیبین داشته باشند ، توانایی بهتری برای هدایت بیماران و ارائه مشاوره مؤثر خواهند داشت.

رادفر همچنین در مورد افزایش شیوع استفاده از گیاه می گوید: برخی از افراد فکر می کنند که از آنجا که سیلوسیبین منشأ گیاهی است ، کاملاً بی خطر است و حتی اگر در فضای غیر بالینی استفاده شود ، تجربه ای دلپذیر خواهد بود. اما استفاده از این قارچ ها بدون نظارت و ارزیابی تخصصی می تواند منجر به عوارض ناخوشایند سلامت روان یا حتی تشدید بیماری های اساسی شود. اطلاعات مناسب باعث می شود جامعه به دید روشنی از خطرات و علایق بالقوه این گیاه تبدیل شود. به همین دلیل ، لازم است که متخصصان بهداشت ، از روانپزشکان گرفته تا پزشکان عمومی و درمانگران اعتیاد ، با آخرین مطالعات و دستورالعمل های بین المللی در این زمینه آشنا شوند.

کنگره هفدهم دانش اعتیاد تأکید کرد: با افزایش دانش آنها ، آنها می توانند هر دو بیمارانی را که مورد آزار و اذیت قرار گرفته اند مدیریت کنند و ممکن است برنامه های درمانی ایمن را برای افرادی که ممکن است در آینده در چارچوب مطالعات بالینی یا درمان های جدید از سیلوسبین استفاده کنند ، فراهم کنند. در حقیقت ، با گسترش تحقیقات تصویربرداری عصبی و مدلهای محاسباتی ، پزشکان و محققان می توانند درک عمیق تری از تأثیر این ماده کسب کنند و مداخلات بالینی مؤثرتر و ایمن تر طراحی کنند.

عوارض قارچ جادویی

حدود 1 تا 2 ساعت پس از مصرف قارچ های جادویی ، اولین عوارض جانبی این دارو شامل بی قراری ، لرز ، اضطراب ، سرخوشی و توهم است. به طور کلی ، مصرف کننده قارچهای جادویی عوارضی از قبیل خشکی دهان ، اسپاسم عضلانی ، حالت تهوع ، تعریق بیش از حد ، بیهوشی و توهین های غیرقابل پیش بینی را درک می کند. قارچ های سیلسوئبین اثرات روانگردان مانند حساسیت ، بینایی و حساسیت شنوایی ، انحراف فضا ، عدم توهم وقت و رنگ دارند.

عرضه غیرقانونی

فروش Magic Maskroom در ایران غیرقانونی است اما به راحتی در فضای مجازی و برخی از سیستم عامل های آنلاین ارائه می شود. هر 10 گرم در حدود 200 تا 500 هزار تومانس قیمت دارد.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری hamshahrionline