تبلیغات بنری

آنلاین Hamshahri- zahra rafiei: روز جهانی تالابها امروز برگزار می شود که یک جوان ایران فعال در زمینه حفاظت از پرندگان و تالاب در ایران در مسابقات قهرمانی جهانی تالاب ها پیروز شد. شعار روز جهانی تالابهای امسال “محافظت از تالاب ها برای آینده مشترک” است.

قهرمان ایران

یک جایزه معتبر “قهرمان تالاب جهان جوان” پس از یک دهه کار در حمایت از پرندگان تالاب و ترویج آگاهی عمومی در زمینه تالاب ها ایمان ابراهیمی اهدا شد این جایزه جهانی به نوجوانان و جوانانی که در تلاش برای محافظت و احیای تالاب ها و اکوسیستم های آب هستند ، اهدا می شود. مدیر و بنیانگذار انجمن حفاظت از پرندگان بوم در 6-8 ژانویه در 60 مین جلسه کمیته کنوانسیون رامسر سوئیس ، این جایزه را به دست آورد. مراسم رسمی جایزه وی در افتتاح کنفرانس COP (کنوانسیون رامسر) در ماه ژوئیه (1 اوت) در ویکتوریا آبشار در زیمبابوه برگزار می شود.

ایمان ابراهیمی ، مدیر عامل انجمن حفاظت از پرندگان بوم

حفظ گونه ها ، حفظ تالاب

ایمان ابراهیمی ، مدیر عامل انجمن حفاظت از پرندگان بوم: تمرکز ما در این سالها و نکته ای که برای کنوانسیون رامسر مهم بود که ما سعی کردیم رابطه بین مردم و تالابها را از طریق پرندگان تقویت کنیم. پروژه Arjan همچنین در شرایطی است که مردم غاز قرمز یا آنچوت را به عنوان سمبل منطقه خودشان می شناسند و می خواهند آن را حفظ کنند ، نتیجه آن تالاب است.

دلایل انتخاب نماینده ایرانی جایزه جهان

  • • مشاهده منظم پرندگان آبزی ، یعنی پرندگان بهار ، تابستان و زمستان در تالابهای جنوبی کشور ، از جمله فارس و هورموزگان
  • • تأسیس ، ساخت و راه اندازی وب سایت تنوع زیستی تالاب گاوخونی در فارسی ، انگلیسی با یک تور مجازی از تالاب
  • • انتخاب علمی آناهات به عنوان گونه ای در تالاب ارجان برای اولین بار در جهان
  • • آموزش بیش از 6000 دانش آموز ، نوجوانان و شهروندان حاشیه تالاب
قهرمان جهانی تالاب ها چگونه قهرمان ایران محیط جهانی بود؟

لنگرگاه

پرچم تالاب ارجان چگونه بود؟

در ابتدا ، سه گونه از پرندگان آبزی به عنوان گزینه های بالقوه در نظر گرفته می شدند: زنجیره معمولی ، معمولی و آنچوت به عنوان گونه های شاخص انتخاب و پیشنهاد شدند. انتخاب نهایی مبتنی بر اهمیت زیست محیطی ، وضعیت حفاظت ، شناخت محلی ، اهمیت فرهنگی و درک عمومی بود که در نهایت توسط افراد محلی به نام Red Goose انتخاب شد. این مطالعه اولین مورد مستند از انتخاب آنچوت به عنوان یک گونه شاخص در ایران و در سطح جهان است. نتایج نشان می دهد که مشارکت جامعه محلی در انتخاب گونه های شاخص می تواند آگاهی عمومی و مشارکت در برنامه های حفاظت را افزایش دهد.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری hamshahrionline