همیشاهری- علی الله سلییم: در تاریخ اجتماعی ایران ، پدیده “کافه” و همچنین کافه به عنوان بخشی از زمان سرگرمی برای مردان در محلات مختلف در شهرها دارای تاریخ برجسته ای است که مورد مطالعه و مفاصل قرار گرفته است ، و بسیاری از محققان و کارهای آن کار می کنند ، و آثار مختلف در آثار مختلف. یکی از این آثار کتاب “قهوه و قهوه در ایران و پنجاه و پنجاه بحث” توسط Seed Ali -Davood است که در دو جلد مونتاژ منتشر شده و توسط انتشارات دائر ycl المعارف بزرگ اسلامی (ایران و مرکز تحقیقات اسلامی) منتشر شده است. قبل از برخورد با محتوای و جزئیات این کتاب ، یادآوری نمی شود که این کافه در دوره صفوی ظاهر شد و در دوره آجر و بهفی به اوج سعادت و سعادت رسید. در آن زمان ، یک یا چند کافه در هر بازار ، بازار و محله و در کنار هر گروه قصاب ، سبزیجات و گاراژ کار می کردند. این کافه به عنوان یک نهاد اجتماعی و فرهنگی در جوامع سنتی شهرهای ایران و برای صد سال از زندگی خود ، در هر زمان و دوره ای به درخواست وضعیت اجتماعی هر شهر و کشور ، مربوط به جامعه مردم رفتار می کند. و فرهنگ مردم ، همراه با گرایش ها و روندها. آگاه از پدیده کافه در ایران و شهرت آن در شهرها به دوره آل -سافافید و پادشاهی شاه عباس می رسد. با این وجود ، ممکن است که کافه و ایجاد قهوه در آنجا دوره پادشاه طاهماس باشد من
- تحقیقات تاریخ اجتماعی
جستجوی تاریخ اجتماعی یکی از جنبه های شگفت انگیز است که می تواند فرهنگ و تمدن ایران را بخواند و پرتوهای خود را بر روی زاویه های تاریک بریزد و نه در گذشته. در گذشته ، ثبت این جنبه ها رایج نبود ، و مورخان و سایر نویسندگان به جز سبیل به این اطلاعات مراجعه نمی کردند. در بسیاری از موارد ، با نگاهی به بقایای “فرهنگ مادی” مانند سکه ها و کلیپ ها به ظروف ، چیزها ، تزئینات ، کتیبه ها ، کتیبه ها ، کتیبه ها و کتیبه ها آگاهی مفیدی در این مناطق ارائه می دهد. جستجو در این زمینه ها برای انواع منابع دشوار است ، دقیق ترین و دقیق ترین بیننده محقق در منابع تاریخی و سایر یادداشت های تاریخی ، به هدف نزدیکتر خواهد بود.
- مقاله های پراکنده در یک کتاب را منتشر کنید
ماهیت رسمی به طور رسمی به چند دهه اضافه شد ، زیرا نویسندگان و نویسندگان مجموعه ای از مقالات و نوشته ها را در نشریات جمع آوری کردند و یک کتاب مستقل منتشر کردند. رویکرد قابل قبول مزایای بسیاری دارد ، از جمله جلوگیری از حواس پرتی و ارائه آنها به همه محققان. نویسنده کتاب “قهوه و قهوه خانه در ایران و دهه شصت” در خط مقدم این کار اجتماعی شگفت انگیز تاریخی ، جزئیات این کتاب: مطالب کتاب شامل دو بخش است و با وجود مراجعه به کتاب شصت سخنرانی کل کتاب ، شامل دو مقاله ، یادداشت ها و پایان نامه ها در شش بخش است. چهار مقاله در ایران ، قهوه و کافه در ایران وجود دارد که از نام این بخش نیز اقتباس شده اند. دو مقاله اول ، قهوه و کافه ، برای اولین بار در ایرانا قبل از انتشار در این کتاب منتشر شد ، اما متن فارسی و یادداشت های دقیق آن برای اولین بار در این گروه منتشر می شود. مقاله سوم ، توتون و تنباکو در ادبیات فارسی ، قبلاً در مجله فارسی منتشر شد اما مورد بررسی قرار گرفت و اضافه شد. همچنین ، مقاله قلیان و یادداشت های آن در سالهای اخیر نوشته شده است ، که اولین بار است که منتشر شده است.